Aanmelden “Rijkserkende” Taijiquan & Qigong opleiding 2020-2021

STN (Stichting Taijiquan Nederland) in samenwerking met FOG (Federatie Oosterse Gevechtskunsten) en de NOC*NSF

Wil je je lesvaardigheden ontwikkelen?

De STN heeft een rijkserkende Taijiquan & Qigong opleiding opgesteld samen met de FOG om je lesvaardigheid in Taijiquan en Qigong (verder) te ontwikkelen. Start: oktober 2020!

De jaaropleiding heeft een minimale studielast van de theorie van ± 96 studie uren. De praktijk leert echter dat de minimale studielast vaak ruim overschreden wordt. Het is raadzaam om al in oktober met de begeleiding en opdrachten te starten om niet in tijdnood te komen.

Er wordt stage gevolgd in de lineage van de leerling.

Voor leraren die niet aan de opleiding meedoen zijn er mogelijkheden om een aantal van de modules te volgen voor 150 euro per module. Dit is op basis van beschikbaarheid waarbij degenen die de volledige opleiding volgen voorrang hebben.

Onderdeel van de opleiding is het maken van stageopdrachten. Nadat deze opdrachten ingeleverd en goedgekeurd zijn kan het examen worden gevolgd.

De STN & FOG organiseren open dagen (altijd in het weekeinde) in Arnhem met techniek overstijgende lesstof die voor alle kandidaten behulpzaam is. Voor deze dagen geldt een 100% aanwezigheidsverplichting.

Met deze opleiding verdiep je je Taijiquan en Qigong en krijg je ruimte om verder te groeien. Tijdens de opleiding leer je anderen kennen van verschillende disciplines die ook gekozen hebben voor deze opleiding en dat verbindt!

De kosten bedragen € 1288 inclusief examengeld, exclusief aanschaf lesmateriaal, reiskosten. Gespreide betaling in 2 termijnen is mogelijk.

INSTROOMEISEN

  • Voldoende eigen vaardigheid m.b.t. Taijiquan of Qigong.
  • Minimaal 5 jaar lessen in Taijiquan of Qigong hebben gevolgd. Indien mogelijk een aanbevelingsbrief van eigen Taijiquan leraar.
  • Leeftijd van 23 jaar en ouder
  • In het bezit van VMBO- theoretische leergang of hoger (Mavo of een vergelijkbaar niveau naar oordeel van de toetsingscommissie)
  • Lid van de STN

Om een idee te krijgen van de inhoud, bekijk of download hier het lesrooster. (pdf bestand).

Je kunt je inschrijven door middel van onderstaand formulier:

Inschrijving FOG opleiding

  • Voor begin van deze opleiding dient u STN-lid te zijn : https://www.taijiquan.nl/stn/lid-worden/ Als u zich al heeft opgegeven als lid, maar nog geen STN nummer heeft ontvangen kunt u vermelden: 'al opgegeven'

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.