Van 8 tot 15 september wordt het 7e Wereld Health Qigong toernooi en uitwisseling en het 3e Wereld Wetenschappelijk   Health Qigong Symposium gehouden in Wassenaar.

De Dutch Health Qigong Association is dit keer de gastheer en contact persoon in Nederland voor deze evenementen, welke georganiseerd zijn door de International Health Qigong Federation (IHQF)

Deze evenementen zijn door de IHQF opgezet om een platform bieden voor academische uitwisselingen en vriendschappelijke communicatie teneinde een gezonde en snelle ontwikkeling van Health Qigong te bevorderen.

Het World Health Qigong Scientific Symposium vind op 9 en 10 september plaats, en is ook toegankelijk voor vertegenwoordigers van andere organisaties.

Het toernooi en uitwisseling vind plaats op 11 tot en met 14 september.

  • Sportcomplex “de Schulpwei”
  • Mansveltkade 7
  • 2242 TZ  Wassenaar (Zuid-holland)

 

In het kader van het toernooi wordt er ook een jury training georganiseerd. Voor (aspirant) juryleden een unieke gelegenheid om uit eerste hand de in en outs van het jureren van Health Qigong kennis te maken.

Tevens is er op 12 september gelegenheid voor het afleggen van een duan examen nivo 1 t/m 6 De kwalificaties voor deelname en inschrijving staat uitgebreid beschreven op de op de website van IHQF http://ihqfo.org/

De inhoud van het programma en voorwaarden van deelname aan de evenementen, staan op de website van Dutch Health Qigong Association www.healthqigong.nl en de website van International Health Qigong Federation http://ihqfo.org/